Saturday, August 4, 2012

Rintamamiestalo

Nukkekotiyhdistys loi jäsenilleen mahdollisuuden ostaa juhlavuoden kunniaksi suunnitellun rintamamiestalopaketin ja sellaisen minäkin sitten hankin. Numeroiduista taloista omani on numero 11 ja tässä vielä uunituoreena paketissa:


Kivaa, palapelit ovat ihania! Tälläinen kasa paloja paketista paljastui:


Kokosin talon pikapikaa kokeeksi ja teippasin kasaan, jotta näkisin millainen siitä ehkä pitäisi sitten kasattua tulla:


Talojen olisi tarkoitus osallistua neljän vuoden päästä, eli vuonna 2016, Nukkekotiyhdistyksen järjestämään näyttelyyn. Nyt olisi siis mietittävä mtä tästä tehdä. Pitäytyäkkö tiukasti 50-luvun tunnelmissa vai antaa mennä nautiskellen ja tehdä siitä vain soma asumus. Voisihan sitä tietenkin heittäytyä hurjaksi ja tehdä siitä jotain ihan muuta, vaikkapa rappiolla olevan autiotalon jossa laitapuolen kuljeksijat saisivat rauhassa nautiskella virvokkeitaan, yksinäisen hamstraajan tavaraa täynnä olevan pesän tai moottoripyöräjengin tai joidenkin muunlaisten harrastajien kerhotila.
Päätöksiä, päätöksiä.

Neljä vuotta ei ole aika eikä mikään tälläiselle käsistään ei niin kätevälle, rajoitetulla luovuudella varustetulle kyhäilijälle, joten talolle varmaan pitäisi pikkuhiljaa ryhtyä tekemään jotain...


No comments:

Post a Comment