Saturday, August 4, 2012

Amerikan huvila

Tämä komistus tarttui mukaan Amerikan vuosinamme paikallisesta antiikkikaupasta, vaikkei antiikkia kyllä olekkaan. Oikein on kiva leikkitalo, mutta jonain päivänä taidan kuitenkin vielä ottaa ja laittaa ulkoseinien värit uusiksi:


Tässä huvila sisältä. Kaikissa huoneissa alkaa pikkuhiljaa olemaan jo jonkinlainen järjestys, vaikkei tämäkään vielä valmis ole:


Muutamia lähikuvia valmiimmista huoneista:


Noin. Edes joku projekteistani näyttäisi valmistuvan jonain päivänä. :)

2 comments:

  1. Puolivalmis ja keskeneräinen on toinen nimeni, joten tiedän tunteen! Mutta tässäpä on upea valmis projekti, ihanalta näyttää! Amerikkalaiset pikkukodit ovat niin suloisia, olen itsekin joskus haaveillut tällaisesta pienestä kaunottaresta. Talon on ulkoasultaankin kuvien perusteella todella kaunis. Millaistakohan remonttia sille suunnittelit?

    ReplyDelete
  2. Kiitos, onhan tämä ihan kiva omastakin mielestä, vaikka oma silmä siihen aika ajoin väsyykin. Sinun projektisi on niin järjettömän upea, ettei siellä parane heikkoina päivinä edes vierailla, ettei aivan vaivu epätoivoon!

    Ulkoseinille ajattelin lähinna uutta väriä, nykyinen väritys kun on heti alusta lähtien hiukan tökännyt. Vielä en kuitenkaan tiedä mihin väreihin päädyn, mutta eipä sillä ole kiirettäkään.

    ReplyDelete