Monday, November 26, 2012

Terveisiä markkinoilta

Niin se vaan aika kuluu, eikä meinaa ehtiä mitään muuta kuin töihin ja töistä kotiin. Markkinoilla sentään ehdin piipahtaa, nimittäin siellä tämänvuotisilla Nukke- ja nalle markkkinoilla Valkoisessa salissa! Väkeä oli kuin pipoa, mutta senhän nyt jo etukäteen arvasikin :). 

Koko syksyn olin tätä vartonut ja nyt päätin surutta shoppailla kaikenlaista kivaa. Niinpä sitten puolessa tunnissa olinkin pistänyt sileäksi koko käteiskassani ja joutunut jopa lainaamaan mukanani olleelta tyttäreltä viimeiseen ostokseen puuttuvat pennoset. :)

Tässä muutama kuva saaliista:


Keittiöön löytyi tuo yllä näkyvä i-h-a-n-a soffa, pökkä ja penkki, sekä soma pieni vanhanajan seinäkello ja alempana kuvassa olevat käsittämättömän pienet kori, sosemylly ja kuparipannu. 


Keittön sohvaa lukuunottamatta pienet penkit, kello ja muut pikku tarvekalut löysin Mirkan myyntipöydästä, Mirkan Miniatyyrit-blogin näppärältä emännältä!


Tällainen yllä oleva sohvaryhmä pyöri mielessäni jo valmiiksi markkinoille mennessäni, liekö sellaisen nähnyt edellisessä tapahtumassa ja silloin jäänyt ostamatta, mutta nytpä löytyi! Vihdoinkin olkkarissa on jotain mistä lähteä eteenpäin!


Kertakaikkisen loistava huussi on ihan oikeasti vanha, ja aivan upea löytö! Vessa saa nyt luvan mahtua eteiseen, rappusten alle, sillä ilman tätä talo ei kyllä jää! :)


Lopuksi tähän tällainen kevyt käsityövinkki: Näin markkinoilla kauniita räsymattoja myytävänä ja päätin kokeilla kuinka niiden teko sujuisi ihan itse (lähinnä koska lopulta olin aivan pennitön ja matto, tai useampi, olisi kuitenkin kiva juttu). Liimasin villalankoja saamani ohjeen mukaisesti Aida-kankaalle, hapsutin maton päät ja Voilá! Ei siitä ihan niin hyvä tullut kuin markkinoilla näkemäni, mutta ihan kiva kuitenkin, ja onpa oma tekemä!No comments:

Post a Comment