Wednesday, July 25, 2012

Kirjakauppa

Lakkiaiset ja juhannus on nyt juhlittu, remonttia tehty aivan mahdottomasti, ja ulkomaan vierasta kestitty ja kuljetettu. Aika meni niin että hurahti, eikä inspiraatiota jäänyt muuta kuin lyhyisiin laiskotteluhetkiin. Mutta nyt. Nyt vihdoin on aikaa, ja jopa sitä energiaakin, keskittyä vähän jo siihen muuhunkin. Vaikkapa tuohon melko satunnaisesti harrastamaani nukkekoteiluun.

Kissa Miun saatua uuden, ja tietenkin entistä ehomman kiipeilytelineen, jäi surkea, pieni, vanha ja hutera kiipeilypuu roskiin heitettäväksi. Ennen roskiin nakkaamista ruuvasin siitä kuitenkin "mökkiosion" erilleen, revin ja raastoin siihen niitatun karvakankaan vekspois ja sain apua seinän ja katon irrottamisessa, ne kun olivat nimittäin yllättävän lujasti kiinni. Jäljelle jäi nyt sopivan kokoinen yksittäinen huone, ilman sitä kattoa ja yhtä seinää.

Tässä vaiheessa lienee syytä kertoa eräs pieni salaisuus, jotta pääsette kärryille. Olen pienestä pitäen halunnut olla kirjastontäti. Tai omistaa kirjakaupan. Koska kumpaakaan unelmaa en ole saanut tähän päivään mennessä oikein toteutettua, ajattelin nyt tehdä asialle jotain.

Tässä se mikä kissan mökistä on jäljellä, sekä rautakaupasta löytyneet laminaattilattiamallit jotka näyttävät aikalailla sopivilta tähän mittakaavaan:


Lattia asennettuna ja seinät maalattuna! Aika kivan sininen eikö?


Ja täytyihän upouudelle lattialle kaataa kokeeksi pino varastossa olleita kirjoja, tunnelmaa luomaan:


Nyt saa tuleva kirjakauppa jäädä näine hyvineen odottelemaan lisää kirjoja, hyllyjä sun muuta. Unelma on nyt kuitenkin siis toteutumassa, he-hee, tavalla tai toisella! :)

No comments:

Post a Comment