Sunday, March 3, 2013

Paperitöitä

Nukkekoti on saanut jälleen kerran pölyttyä kaikessa rauhassa muutaman kuukauden, mutta eilen raahasin sen taas ylös ihmeteltäväksi. Jotain tarvitsi taas tehdä. Eteenpäin, elävän mieli! Etenen kuitenkin yhä tunnollisesti etanan vauhdilla ja alati tuskaillen nakkisormilleni ehkä aavistuksen liian pientä mittakaavaa, enkä mitään kauhean mullistavaa tehnyt nytkään. Nukkekodissa sijaitsevaan, vielä tulevaan alkoviin, sain sentään viikonlopun aikana printattua ja liimailtua jonkinsortin iloa siellä tulevaisuudessa mahdollisesti bunkkaavalle teinille.

Tässä muutama Ajan Sävel luettavaksi, totta kai:


Kunhan saan, tai jos saan, joskus levysoittimenkin tehtyä, niin alkovin asukki pääsee kuuntelemaan isotätinsä Seattlesta lähettämää musiikkia:


Silmän iloa on oltava tietenkin myös, joten seinälle on kiinnitetty niin ikään isotädin, joka näyttäisi olevan aika nuorekas ja ajan hermolla oleva täti, lähettämiä ihailijakuvia Hollywoodin hurmureista, sekä Ajan Sävelen keskiaukeamalta löytynyt Tapio Rautavaaran kuva, iiiiiiK:


Sillä aikaa kun teini kuuntelee rokkiansa ja huokailee kuviensa perään, talon äippä saa kahvitella naapurin tädin kanssa upouusista kahvikupeista, jotka rakentuivat Nukkekotiyhdistyksen viimeisimmän jäsenlehden vinkkien mukaan nastoista ja minikulkusista tässä parhaillaan:


Ihan somia niistä tuli vaikka ovatkin aavistuksen verran vinoja:


Kevät on tulossa, ihanaa!

4 comments:

 1. Voi miten suloisia miniastioita:) ja ihanaa että kevät on teille jo tulossa!

  ReplyDelete
 2. Kiitos Yaelian, ne tosiaan onnistuivat ihan kivasti. Päivät ovat jo mukavan pitkiä, muutamina päivinä lumi on sulanut ihan kohisten ja pätkiä asfalttiakin on jo näkynyt, joten on se onneksi jo tulossa, viimeisimmästä uudesta lumesta huolimatta, jota tulikin sitten kerralla taas vaivaiset 15cm. Kyllä se on jo aikakin! :)

  ReplyDelete
 3. Heippa!

  Kiva kun jätit linkin rintamamiestalo-blogiin niin löysin tänne. Lisäsin blogisi linkkilistaan.

  Lotte

  ReplyDelete
 4. Kyllä sä oot taitava, ei voi muuta sanoa :) Hienoja!

  ReplyDelete